17:30

Ope IF

Referat: Brunflo FK F06 - Ope IF

Årets andra träningsmatch och den här gången mot Opes framtidslag, dvs. flickor födda 05 och 06. Sålunda var vi inställda på en fysisk match i högt tempo. Vi ville därför se till att hålla igång spelet med högt bolltempo och ständig rörelse.

Båda lagen inleder matchen lite avvaktande och vi är bitvis för långt ifrån situationerna, vilket sätter sätter oss i klistret emellanåt. Efter en genomlöpning tilldöms vi en straff som vi distinkt sätter och tar ledningen. Strax efter det en hörna som slås lång med direkt avslut på volley, och ledning med 2-0, vilket även blir resultatet i halvtid.

Andra halvlek är vi inte riktigt vakna och Ope reducerar i princip direkt. Vi blir lite chockade och hamnar under press, vilket strax efter renderar i att Ope kvitterar.
Vi är rejält i brygga under 10-15 minuter, men mitt i misären får vi ett läge i en omställning och tar åter ledningen.
Därefter fortsatt problematiskt för oss, där vi konstant hamnar på efterkälken, och Ope växlar starkt upp och både kvitterar och tar ledningen. Där och då ser det riktigt mörkt ut, men vi tar oss på något sätt i kragen och får ordning på spelet, kliver in rejälare och gör en riktigt bra sistadel, med både kvittering och ledningsmål och vi stänger matchen med 6-4 med minuten kvar.

Sammantaget en riktigt bra och jämn match med hårt men juste fysiskt spel. Riktigt bra för båda lagen!