16 september 2022
19:00

Vatra KIF

Referat: Bergums IF - Vatra KIF

På pappret en tuff match med 2-5 från i våras men jag hade en go känsla innan match då våra viktiga spelare David Anton och Casper var tillbaka även Erion och Ermin som var med igen men vi börjar oturligt med en missad offside tyckte jag och Vatras Stjärna Flamur Tahiri gör 0-1 0-2 0-3 på 22 min även om vi spelar bra men Vatra gör mål på allt 0-3 och storförlust sist men till skillnad från sist viker vi inte ner oss utan gör en bragdmatch av dess like ,i minut 24 gör Sigge Ahlfort 1-3 nån minut senare skruvar Johan Hermansson in 2-3 på hörna och yttterligare nån minut gör Oliver Pantic snyggt 3-3 vilken upphämtning Men i 33 min gör Behar Tahiri 3-4 men vi ger oss inte detta är våran kväll 4-4 nickar planens gigant David Gutierrez innan halvleks vilan .
Vi snackar ihop oss i halvlek och laget får mycket beröm för sin vändning , andra börjar böljande med två lag som vill vinna , men vi får en hörna och på returen drar inhoppande Ermin Aganovic på en Volley utanför straffområdet rätt upp i nättaket , vilka mål vi gör idag ????sen gör David Gutierrez även 6-4 snyggt i den 74 min och vi är såå nära göra 7-4 bla ett stolpskott av Oliver Pantic som ständigt oroade Vatra försvaret med sina smarta löpningar men Vatras bäste spelare Flamur Tahiri gör sitt 4e mål och reducerar till 6-5 med 9 minuter kvar och vi reder ut det sista med smart spel av detta underbara lag .