24 september 2022
14:15

Bergums IF

Referat: Gamlestaden FF - Bergums IF

Svår match på Gamlestadsvallen Gräs som vi börjar bra och vi spelar en riktigt bra fotboll första halvtimmen men vi sätter inte dit våra feta chanser istället börjar GFF s tunga stora killar få matchen till mer kamp och dit dom ville och då blir dom bra och tar över sista kvarten , vi försöker fortsätta i tron på att GFF skulle börja krokna i andra halvlek och i den 67 minuten gör Casper Johansson 1-0 till oss på en omställning där Simon Pettersson slår en perfekt krossning och fri gör inte Casper nått misstag , följande 10 min satsar GFF på ett kort och skapar ett antal riktigt bra målchanser som borde resulterat men försvaret och Mackan försvarar målet med bravur men till sist gör Gamlestaden 1-1 med 10 minuter kvar och helt otroligt gör även GFF 2-1 i sista minuten och rullgardinen ner .

Summering
Vi tar med oss en helt ok match där vi är för dåliga idag i sista tredjedelen framåt och behöver rätta till det .
När det blir gräs mot kämpande lag är vi sämre verkar det som .
Vi är nog bäst på konstgräs med vårat snabba passningspel.

Idag får Mackan i målet xtra beröm Anton och Jesper i försvaret samt debuterade Tobias Elisson som lovar gott framöver .
Men helt klart hade vi får många idag som inte kom upp i sin vanliga Standard .
Eloge till GFF som spelade perfekt efter sina resurser och jobbade stenhårt om varje boll .
Nya tag nästa match och äntligen hemmaplan mot Gunnared IF på våran nya Konstgräsplan .