20 september 2022
20:15

Syrianska Göteborg FC

Referat: Bergums IF - Syrianska Göteborg FC

Vi möter ett formstarkt Syrianska som vann senast mot Lekstorp och spelade jämt mot Björndammen och vann mot Gunnared matchen innan ,Men återigen gör vi en riktigt bra match ,vi börjar jättebra och har det mesta av spelet men tyvärr i ett av Syrianskas få farliga chanser gör man 0-1 efter 15 min ,vi trycker på men har för bråttom i sista tredjedelen men känslar är att Syrianska inte skulle orka försvara sig i två halvlekar ,0-1 i halvlek där vi pratar om att bara fortsätta trumma på som vi gjort och lite mer tålamod närmare mål.

Andra halvlek börjar bra med mycket spel på Syrianskas planhalva och Erion har nått farligt skott och det börjar närma sig ett mål kändes det som ,Syrianka försöker mest kontra men det avstyr våran stabila backlinje med kapten Anton i mittförsvaret. Erion krutar på utanför straffområdet i den 49 min och 1-1 sitter så gött långt nere vid stolpen ,vi fortsätter trumma på med bra spel men sen i en tveksam offside säger Tim något dumt elr nått vilket resulterar i en utvisning och givetvis ett tungt avbräck men vi fortsätter som inget hänt och kör över Syrianska i andra halvlek med en perfekt frispark av William Olsson som Casper Johansson knoppar in och med en kvart kvar gör våran Oliver Pantic 3-1 efter snurrat upp Syrianskas duktige mittback nr 100 och krutat in bollen.

Summering
Försvarspelet börjar sitta riktigt bra men framförallt vårat passningorienterande spel.
Bra moral igen 0-1 utvisning men ändå vänder vi på matchen.

MVG återigen till samtliga men plussar gärna lite xtra för Anton Jesper i mittförsvaret ,Erion och inhoppande William som höjde sig lite över ett bra spelande Bergum.