Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bergsjö IF

Följ

Bergsjö IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Bergsjö IF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Bergsjö IF
Adress Lönnbergsväg. 19
Postadress 82070 BERGSJÖ
Telefon 0652-109 01
E-post bergsjoif@gmail.com
Orgnr 887500-0104
Kontonr Bankgironummer: 5110-2416

Om Bergsjö IF

Bergsjö IF är en förening som grundades 1919. Under årens lopp har det bedrivit många olika idrotter under Bergsjö IFs flagga. Några exempel är friidrott, brottning, gymnastik, dans, alpinskidåkning, längdskidåkning och fotboll.
Just nu är vi en aktiv fotbollsförening. Vi har en varierande ålder på våra medlemmar med barn- och ungdomslag samt seniorverksamhet på både dam- och herrsidan. Bergsjö IF är en förening som är öppen för alla.
Vi har även en mindre längdskiddel med några motionärer. Dom håller igång elljusspåret.

Vår verksamhet bedriver vi på Råsjövallen i Bergsjö. En idrottsanläggning som vi driver i egen regi. Vi har ett klubbhus med omklädningsrum, tre fotbollsplaner och ett skidspår/motionsslinga. Sedan hösten 2018 har vi en konstgräsplan.

Under sommaren arrangerar vi Bilbingo på Bergsjöparken. Det är ett stort antal frivilliga som gör det möjligt. Inkomsterna från bingon är sedan en viktig byggsten i vår ekonomi.

Svenska fotbollsförbundets fotbollsskola arrangeras varje sommar för alla barn mellan 7 och 12 år. Ledare är äldre ungdomar i klubben som fått en kortare tränarutbildning.