Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Askims IK P-2017

Följ

P-2017

Följ oss för uppdateringar
Följ

Sammandrag 27/4

Martin Svärd Tränare
5 kommentarer
  • 9 apr Martin Svärd

    Vi behöver hjälp av er föräldrar om vi skall anmäla ett till lag. Vi har 9 reserver just nu. Man kommer behöva vara domare. Så maila oss om man vill hjälpa till

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Martin Svärd

    Vi kommer anmäla ett lag till då vi har fått ihop med rätt antal ledare. Såfort vi får spelschemat kommer vi skicka ut en kallelse till för respektive lag.

    Ses på söndag!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 16 dagar sedan Martin Svärd

    Vi ber om ursäkt för att vi inte lagt ut lagindelningen än men det har blivit strul med anmälan av det sista laget. Vi hade fått det godkänt men när gruppindelningen kom i fredags eftermiddag så fanns laget inte med. Vi håller på att undersöker.
    Får vi inte med det extra laget så kommer vi har fler killar i de fyran istället så alla anmälda får chansen att vara med. Matcherna spelas mellan 08:40-11:00.

    Vi återkommer såfort vi kan.

    Har man tackat ja och inte längre kan så maila oss på askimsikp17@gmail.com. Vi kommer dock inte plocka in de som ligger på reservlistan om vi inte får med ett lag till.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Martin Svärd

    Jag kommer under kvällen skicka ut kallelser för respektive lag. Vi kommer vara lite fler killar i varje lag än vanligt då vi inte fått svar från förbundet om laget som inte kom med. Det finns en plan B som vi hoppas på för att alla skall få så mycket speltid som möjligt. Eftersom att speltiden är 08:40-12ish så hoppas vi att ni kan vara flexibla så fort vi svar från förbundet.

    Har man tackat ja och inte kan delta så tacka ja direkt då vi också har reserver. Dessa reserver kommer kallas om om något lag går under 6 killar.

    Frågor så maila oss på askimikp17@gmail.com

    Rapportera

    Rapportera

  • för 11 dagar sedan Martin Svärd

    Vid Sen ankomst eller förhinder hör av er till mig 0704500009. Samling 30 min innan första matchen!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in