Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åkersberga HK Tränare och ledare

Följ

Tränare och ledare

Följ oss för uppdateringar
Följ
Åkersberga HK
Handboll
Tränare och ledare

Seriepremiär, sekretariat, hallansvar mm

30 aug 2023 3 kommentarer 257 visningar
Charlotta Brandel Tränare
3 kommentarer
  • 4 sep 2023 Charlotta Brandel

    Hej! Som ni kanske sett så är publiceringen av serierna försenade. Meddelande ifrån förbundet:

    Vi hade som vanligt en målsättning att publicera serierna idag den 1 september. Som ni alla vet har vi gått in i ett nytt tävlingssystem vilket kommer att bli bra med många nya möjligheter och framförallt ett system, inte flera olika. Dock har vi nu hamnat i läget där det är en del tekniska problem som vi först vill lösa. Därför kan vi inte öppna upp allt som planerat idag.

    Allt efter som vi blir klara kommer vi börja släppa på oktober månad för att kunna påbörja tillsättningen med domare och funktionärer, sedan vidare med hela säsongen såklart. Tävlingsansvariga i föreningarna kommer få ny information och uppdatering om hur arbetet går under nästa vecka.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 sep 2023 Pia Lindholm

    Det gick i varje fall att tanka ned matcherna på laget.se.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 sep 2023 Charlotta Brandel

    Hej! I år införs ett nytt tävlingssystem -Profixio- som skall innefatta mycket, tex kommer EMP - det elektroniska matchprotokollet som används från U12- ligga där med. Mer information kommer om detta i eget inlägg senare.
    Ang matchschemat så är det inte klart ännu- strul pga det nya systemet- de jobbar febrilt. Men var inställda på att seriespelet börjar 30/9 för de flesta, helgen efter 7-8/10 för U9 och U10.
    De ber oss att inte importera något på laget.se ännu, det kan bli fel, så gör det först när spelprogrammen är fastställda.
    (Men som det ser ut preliminärt nu kommer F12, F13 nivå 3, P15, Herr2, Dam3 och Herr4 ha hemmamatcher på lördagen. F11 får spela hemma på söndag fm på våra träningstider kl 12-15.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in