20 oktober 2018
17:00

Södra Skärgårdens IK

Referat: Älvängens IK - Södra Skärgårdens IK

Sista hemmamatchen för året och för alltid, lite vemodigt helt klart. Vi öppnar matchen helt okej och leder efter första perioden med 2-1. I andra perioden spelar vi lika bra, men två små missar i försvarsspelet ger istället underläge 2-3 och lite uppförsbacke. Men tjejerna ville inte förlora och fortsatte jobba stenhårt, kvitteringen kommer innan pausvilan vilket var rättvist minst sagt. I tredje perioden ökar vi tempot och ledningsmålet till 4-3 kommer med 8 minuter kvar. På tilläggstid gör vi ett hörnmål, Ida till Emma som gör ett volleymål. Många krigade på riktigt bra idag och våra tre inlån från 04/05 gjorde bra ifrån sig. Ida låg bakom 4 av 5 mål och fick betalt för allt slit, härligt!