16 mars 2023
00:00

AC Camelen +35

Referat: Boo Hockey - AC Camelen +35 16 mars 2023

En bra match med två bra lag. Mycket hockey, många mål och få utvisningar. Lite trevande i början men Wallentin fick en genial passning från Rönna och kunde helt fri med målvakten göra 0-1. BOO kvitterade efter lite slarv i Camelen med ett skott i Kenneths vänstra stolprot. Vid 10.27 lyckades Peje snyggt skarva in ett skott från Opus till 1-2.
I andra perioden ökade Camelen sin ledning genom ett vackert uppspel som startade med Wallentins passning till Rönna som listigt i sin tur, passade sarg backåt till Oscar som avancerade och mitt i slottet kunde dra in 1-3. Här kändes det som att segern låg Camelen närmast. Men BOO kom tillbaka. Samtidigt blev det lite lojt i Camelens försvar. BOO inte bara reducerad utan tog också ledningen med 4-3, Camelen kvitterade deras 4-3 mål snabbt. Det tog bara 15 sekunder. Peje lyckades fånga upp en missad bakåtpassning i deras zon och helt plötsligt var det tre Cameler mot en BOO-spelare som snurrades upp, Oscar lurade målvakten och kunde snyggt lägga in 4-4. Nu hade Camelen fått vittring och 4-5 kom efter tio sekunder genom ett bra förarbete av Oscar som med ett pass till Hallam säkert satte pucken lågt nere vid målvaktens vänstra stolpe. Sen hade Camelen tagit över matchen. Oscar åkte ut på två minuter för slagskott men det hjälpte inte BOO. Camelen ägde ändå isen och Peje kunde spela sig fri och gjorde inget misstag vid 4-6. Övling ökade på till 4-7, passning Hallam. Sista minuten tog BOO ut sin målvakt men det hjälpte föga. Leback passade till Peje som i eget majestät kunde sätta sista målet ikväll, 4-8