Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Handboll

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 18 mar Jens Nilsson

Tack Dan, Zoran och Martin. Och ett enormt stort tack till alla Er som var i Kävlinge. Vi är så tacksamma för allt stöd vi fått, även om det varit väldigt dåligt under vissa perioder med mycket skador och sjukdomar. Ändå var Ni där, match efter match. Då ett stort tack till Er alla underbara människor som stötta oss.
    Att sen säsongen avgörs med en spännande hemmamatch, som ger oss en möjlighet att klara oss kvar genom vinstvi sista o.gången var en bonus. Att se klara ut detta i säsongens sista sekund, är bara typiskt hela denna mycket märkliga säsong. Men känslan är dom den ska, helt fantastisk, och tacksam.
    Så än en gång, stort tack för ett fantastiskt stöd under hela säsongen. Nu hoppas vi Tollarp klättrar i tabellen nästa säsong💙

Rapportera

Rapportera

• 17 mar Martin Lundgren

Spännande in i det sista. Handboll när den är som bäst. Grattis till vinst och att ni blir kvar i 2:an

• 17 mar Dan Ohlsson

Ni gjorde det, besegrade Kävlinge borta i sista matchen och klarade er kvar i 2an,och gav alla förstå sig påare en knäpp på näsan de hade ju dömt ut oss innan serien startade att vi ej kom att ta en enda poäng,vi har legat under strecket i 21omg. men i den 22a omg så hoppar vi över strecket och det är nästan för bra för att vara sant.
    Men ett STORT STORT GRATTIS TILL ER SPELARE OCH LEDARE att vi får titta på Div 2 handboll även säsongen 24/25!!!!

Rapportera

Rapportera

• 9 mar Dan Ohlsson

Stor dramatik igår när vi lyckades att besegra Näsby med 21-19 och hoppet lever inför sista omgången mot Kävlinge borta,tänker tillbaka på Kävlinge matchen hemma i Tollarp där vi ledde med 17-11 i halvtid efter propaganda spel men tappade till oavgjort och den tappade poängen kan bli dyrbar nu,men nu möts vi i en helt avgörande match i Kävlinge och allt står på spel,hoppas verkligen att ni lyckas behålla Div2 statusen,ETT STORT LYCKA TILL GRABBAR ATT FIXA DETTA!!

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2023 Göran Andersson

Tack Dan! Hoppas att vi ses i hallen i höst!

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2023 Dan Ohlsson

STORT GRATTIS TOLLARP IF TILL KVALVINST OCH DIV 2 NÄSTA SÄSONG!!!!

Rapportera

Rapportera

• 7 okt 2022 Dan Ohlsson

Tollarp IF-Åhus U 21-20 (12-9)
    Seger efter slutdramatik,vi gör viktiga mål när det står och väger,Åhus gör 9-11 när klockan står på 29.45,men vi hinner sätta 12-9 när klockan står på 29.57 och ledning med 3st mål i halvlek.
    Andra halvlek följs vi åt byter mål med varandra vi leder som mest med 4st mål, men vi åker på dubbla utvisningar i den 54emin lyckas ändå spela 1-1 under den perioden,men några dåliga avslut gör att Åhus nästan är i kapp 21-20 när det är 20sek kvar till TIF och Åhus avslutar med en "Japanare" när uret står på 59,57 men Dino D i TIF kassen benparerar och segern i hamn.
    Målskyttar TIF: Sigge N 6-Linus H 4-Mårten N 3-Ramic H 3-Hampus S 2-Rasmus T 2-Robin H 1.
    Mycket folk i hallen ikväll men väldigt tyst,inte förän det hettade till på slutet så kom känslorna fram.
    Men 4poäng på 2matcher är ju starkt jobbat.

Rapportera

Rapportera

• 1 okt 2021 Dan Ohlsson

Tollarp IF-HK Björnen 36-30 (16-15)
    Seger i seriepremiären men det var nervöst och krampaktigt från TIFs sida och HK hade ledningen med 4-5 bollar en bra bit in i första halvlek, men så kom nr 28 in i TIF Sigge Nyström och med fart och energi och mål så var vi i fatt i halvlek och t.o.m förbi 16-15.
    HK gör 3-0 i början på andra men så börjar vår keeper Hampus Sjöstedt att ta lite bollar och vips så var vi förbi och i ledning och itakt med att bollarna trillade in i HK kassen så kom också publiken i gånga, plötsligt släppte premiär nerverna och det ena fina anfallet efter det andra mynnade allt som oftast ut i mål för TIF,så segern var aldig hotad. Bästa målskytt i TIF blev Henrik Grönvall med 8st mål, 7st mål på Nils Winblad.Jag kan ju inte namnen på alla spelarna ännu, så jag har gått efter program bladet.
    Men härligt att det åter spelar A-Lags handboll i Tollarp igen!!!