Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro SK Bandy

Följ

Örebro SK Bandy

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej
Örebro SK Bandy
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 18 timmar sedan Robert Erickson

  Vi var högst upp på B-läktaren, naturligtvis iklädda ÖSK-halsdukar och mössor.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 23 timmar sedan perl jakobsson

  Hej ! Håller med Robban! Andra halvlek mkt bra från Edsbyn Men Robban var var ni? Var på Eläktaren. såg bara svart på B-läktaren. Hälsningar Pelle J.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 23 timmar sedan Robert Erickson

  Jag var som vanligt på plats i Uppsala och där såg jag min 44:e final. Jag håller inte med Leffe. Det var vädermässigt fantastiskt och blev en folkfest utan dess like, äntligen tillbaka i Uppsala. Edsbyns supporterordförande David Elofsson var klockren i sin analys. Första halvlek kramade Edsbyn musten av SAIK och andra halvlek gick man ut och körde över ett SAIK som inte orkade stå emot. Edsbyns anfallsglada spel i andra halvlek måste väl alla bandyfantaster ha njutit av. En bandyfest som var helt underbar. Kanske inte den allra bästa final jag sett men absolut en final värd namnet!

  Rapportera

  Rapportera

 • igår Leffe i Björkhaga

  Strålande solsken några minusgrader mycket folk på läktarna, Uppsala domkyrka i bakgrunden. Förutsättningarna kunde inte vara bättre inför årets bandyfinal. Men underhållningsvärdet på matchen blev tyvärr en besvikelse. Både byn och SAIK kryllar av duktiga spelare, ändå blir spelet så trist. I alla fall i första halvlek. Bandyn är i starkt behov att få mer publik. Nu missar man ett gyllene tillfälle för bandypropaganda, inte minst för tv tittarna. Alltför ofta har man sett det här spelet i elitserien de senaste 10 åren. Sportchefer tränare ser bara kortsiktigt på det egna lagets bästa. Poäng och vinster ska tas till vilket pris som helst. När det gäller bandyns framtid gör man som strutsen, sticker huvudet i sanden. Det är oerhört viktigt för bandyn att "värva" nya sympatisörer. Den gamla generationen bandyfrälsta tunnas alltmer ut. Att få mer folk intresserade av bandy gör man genom att spela anfallsbandy. Inte genom att parkera spelarbussen på egen planhalva, bakåtspel sidledsspel .

  Rapportera

  Rapportera

 • för 7 dagar sedan Pelle

  Svar leffe du har helt rätt i vad du säger bandyn har tyvärr hamnat på efterkälken och jag har svårt att tro att den kommer tillbaks ? Enl mig har man ej marknadsfört bandyn sen handlar det om mycket idielt arbete naturligt vis beror det på dåliga vintrar men om komunnerna hade hängt med så har vi haft flera konstisbaner och då tror
  Jag att bandyn sett anurlunda ut det är ju
  absolut den roligaste sporten

  Rapportera

  Rapportera

 • för 7 dagar sedan Leffe i Björkhaga

  Ja Robert och Pelle bandyns utrymme i media, lämnar mycket övrigt att önska. Dagen sportjournalister verkar oroväckande enkelspåriga. Man svärmar över i utrymme åt vissa sporter e.x.vis hockey. Ibland kan det bli riktigt patetiskt, tänker på vår lokala tidning. För några år sedan skrev man mer om en spelares skägg (Kåberg) . Än man skrev om sporten bandy. Fler e.x. kan ges om den tidningen. Frågar du mig tycker jag att det är dåligt omdöme i största allmänhet. Aftonbladet är inte bättre inte tv kanalerna heller. Hockeyn är den största vinterlagsporten, men för den skull behöver den inte ha 50-75% utrymme i spalterna. Ett svek mot övriga idrotter. Får man tunnelseende av marknadskrafterna, bara för man är på en sportredaktion? När det gäller ÖSK är jag orolig för ungdomsverksamheten. Är det någon som jobbar med den? Eller är det någon som bara sitter och förvaltar.? Om elitbandyn ska ha någon framtid i Örebro, måste ungdomsbandyn prioriteras. Och dambandyn går framåt i Sverige häng på!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Robert Erickson

  Jag ska göra min 44:e SM final på lördag. Jag uppmanar alla ÖSK:are att ta på sig sin ÖSK halsduk på finalen så ni syns. Vi är ett gäng som kommer att stå på sektion B och bo på Svava. Vi ses på finalen!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Pelle

  SM finalen är bokad hade hoppas på Sandviken o villa mina fabrit lag efter ösk har missatt dom senaste åren när man har kört inomhus det kan man glömma bandy skall spelas utomhus sen hoppas jag att säva o Sandviken vinner vi ses på studenternas nästa helg

  Rapportera

  Rapportera

 • för 9 dagar sedan pelle

  tyvärr får vi bandyälskare leva med att bandyn värkligen hamnat på baksidan fotbollen o hockyn har tagit över samt alla nya telefoner o data och dom dåliga vintrar om man går tillbaks när det gäller bandyn tillväxt ? när jag själv var aktiv 70till 80talet fanns det en ren närkeserie med 10till12lag vad finns idag ösk har ej ett B lag hur funger ungdoms arbetet ? för att få fram egena produkter som vi har leverat i många år vi måste se till att dom stannar i föreningen men det krävs mycket idielt arbete för detta samt sponsorer när det gäller pressen så kan väl det inte bli sämre bandyn näms inte i tv tidningarna skall inte prata om en katsrof kanapt resultat om man bra går tiibaks till 70- 80 tal då var helsidor med repotage från bandyn tyvärr jobbar bandyn totalt i en enorm uppförsbacke hoppas det kan brytas glad att jag fått uppleva riktig bandy från 50talet till slutet 80tale
  sen hoppas jag att det blir bättre nästa år bara att kämpa på

  Rapportera

  Rapportera

 • för 10 dagar sedan Robert Erickson

  En av de mest överflödiga och extremt överexponerade sporterna är ishockeyn.

  Rapportera

  Rapportera