Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 29 dec 2010 Johan Juhlin

SM i futsal för våran del är den 15 jan. i Eskilstuna. Kl. 11:45 spelar vi mot FF Södertälje (div.5 tror jag) och den andra matchen är mot vinnaren i Stockholms DM (spelas 6 jan.) kl. 14.15 eller 16.45 beroende på om vi vinner den första matchen eller ej. (konstigt upplägg)

• 15 dec 2010 Claeson

Varför är det ingen som uppdaterar den här siden med träningar och information vad som händer i klubben? det är ju dumt att inte nyttja den här sidan tycker jag allt

Tack för den här säsongen !!

Lycka till och kör hårt i div 4 nästa säsong !

Nu finns en summering av div 5 säsongen 2010 på divfive bloggen !

/ Mr 5

Rapportera

Rapportera

• 9 maj 2010 Norrbys Hemsida

Munktorps BK har lekstuga på Liden
    2010-05-09:
    Norrby förlorar stort mot Munktorps BK. Hela 0-10 slutar matchen efter 0-4 i paus.

Norrby hade annars första chansen då Johan Johansson avslutar tamt från bra läge bara någon minut in i matchen. Något senare gör Munktorp sitt första mål när bollen studsar över foten på en NSK-spelare och friställer Munktorps anfallare. Efter det börjar Norrbys försvar darra och inget fungerar. Ingen kommunikation, ingen kraft, inget alls. MBK får en behaglig resa matchen igenom och kan göra mål med jämna mellanrum. I slutet av matchen spårar det ut en aning och MBK sätter fyra-fem mål utan större bekymmer.

Att det skulle bli en svår match visste man men jobbigt att bli förnedrade på hemmaplan. Hade man klarat poäng hade det klart varit en bonus, det är inte mot lag som MBK som poängen bör komma. Viktig match nästa vecka mot SK91 på bortaplan.

Rapportera

Rapportera

• 3 maj 2010 3 poäng!

SK91`s hemsida :

Två skitmål avgjorde mot Munktorp

I en inte alltför välspelad match så drog Munktorp det längsta strået och vann
    med 1-2 efter 0-2 i halvtid. Äntligen en match med lite känslor och aggressivitet.
    Det är bara några kilometer mellan orterna så här skulle det smälla.
    Bortalaget visade upp den hetare viljan under första halvlek utan att för den
    skull skapa speciellt mycket. De båda målen var bjudningar från SK-91s sida så
    det kändes inte helt rättvist efter 45 minuter. Något skönspel var det aldrig tal om
    utan det var kamp om bollen i varje moment.