Gunnilse - Falköping 0-2, känn på den Lunden.

En matchblogg som hela tiden skriver om matcher med bilder, något som inte finns på Lundes hemsida. Visserligen är Leifs matchblogg något färgad, ibland undrar jag om vi sett samma matcher ha ha.

Rapportera

• 6 jun 2015 Publiken

Sävedalen-Lunden 5-0
    Lunden fick ändra om i startuppställning p.g.a.massa återbud, juniorer in på bänken för att få fullt manskap.
    Ganska jämn första halvlek, lite fördel Sävedalen. Lunden skapade några lägen men det finns ingen kraft i avslutningarna och detta har vi sett tidigare.
    Andra halvlek gör Sävedalen 4 mål och Lunden bjuder på 2 av dessa.
    Tyvärr öka vinden kraftigt i andra halvlek och Lunden hade svårt att slå undan då vinden tog tag i bollen och Sävedalen ligger på och utnyttjar detta.
    Sävedalen vinner rättvist och för Lundens del är det bara att glömma denna matchen.
    Lunden missar flera passningar, dåliga uppspel där Sävedalen vänder på spelet snabbt.
    Många långbollar istället för att försöka spela upp bollen, kanske läge att stuva om i laget för det fungerar dåligt på vissa platser i laget.
    Det man kan ta med sig i matchen är att man kan hoppas att Gunnilse fanns på plats, efter dagens match är de nog ganska säkra på 3 poäng nästa vecka.
    + för nr. 1,6,18 i Lunden

Rapportera

Rapportera

• 30 maj 2015 Harry

Just nu händer det inte så mycket på Lundens hemsida så här kommer lite från publiken.
    Lunden - Skara 1-2.
    Kanske hade Lunden tittat i tabellen och räknat med att hämta hem 3 poäng men så blev det inte.
    Det visade sig att Skara trillade boll och inga långbollar som man kanske förväntat sig. Skara skapade ett antal lägen och satte dit bollen 2 gånger i nät i första halvlek.
    Lunden mycket blekt i första.
    I andra kommer ett nytt Lunden i och får ett mål tidigt (straff), Skara backar hem och Lunden trycker på, vinner boll men det händer inget i straffområdet.
    Hade Lunden startat upp matchen direkt och inte väntat till andra halvlek hade säkert resultatet bliv till fördel för Lunden.
    Skara vann på en bra Första halvlek och de visade sig att de var bättre än tabellen visade.
    Lunden en klar besvikelse denna fredag kväll.
    Nu väntar Sävedalen borta i nästa match, ett lag som skulle vara i topp men tappat poäng, efter detta har ni Gunnilse hemma.
    2 tuffa matcher, men inget är omöjligt

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2015 Leif

Har Lundens sportskribent svimmat av ???

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2015 XX

Blev en poäng, bra med tanke på 10 man större delen av andra.
    Varför backa hem på hemmaplan och konstgräns mot ett lag som Falköping.
    Brunkspelare eller teknik ????

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2015 Harry

Nu behöver man inte deppa ihop för förlusten mot Vårgårda, med 11 spelare på plan hade inte resultatet blivit 4-1. Lunden har många unga tekniska spelare, bollsäkra och uppfödda på konstgräset, de måste få lite tid att spela in sig, känna på att spela på riktigt gräs och möta seniorer. Med en kombination av äldre erfarna spelare, tunga och starka (och lite träben ha ha) så kommer detta att på sikt bli bra.
    Se nu till att ta nya tag på Lördag och ta poäng mot Falköping.
    Inget är omöjligt, Lerum spelade 0-0 mot Sävedalen, enligt uppgift hade Sävedalen mest boll och 16 hörnor med sig men Lerum kämpade och slog undan och fick med sig en poäng.
    Vad är det som säger att inte Lunden skulle kunna ta 3 poäng mot Falköping, visa att ni kan.

• 16 maj 2015 Harry

Förlust med 4-1 mot Vårgårda på Tånga Hed.
    Vårgårda öppnade starkt och tappad boll på mitten när Lunden är på väg mot ett anfall skapade läge för Vårgårda att vända och göra 1-0.
    Efter ca. 15 min. av första halvlek hade Vårgårda ökat till 2-0.
    Efter detta kom Lunden bättre in i matchen och efter en bra hörna satte en av Lundens mittbackar dit skallen och bollen satt som ett spjut i nätet. Lunden skapade ytterligare ett bra läge på en hörna men tyvärr gick den utanför.
    Andra halvlek hade knappt börjat så tryckte Vårgårda in 3-1, inte den start som Lunden ville ha.
    Lunden skapade några lägen de första 15 min. en av Lundes spelare rann igenom och borde provat skott när han kom i straffområdet men kom tyvärr för nära och målvakten och han räddade.
    Efter detta hade Lunden ett mycket bra läge med en hård träff utanför straffområdet, målvakten gjorde en bra räddning.
    Efter detta så fick Lunden två utvisningar och att spela med 9 spelare går inte, bara att ta nya tag tills nästa Lördag.