Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Enköpings SK HK.
Enköpings SK HK
Följ oss för uppdateringar
Nu är det hög tid att anmäla sig till ESK Hockeys Sommarhockeyskola 2014! Måndag till fredag under vecka 33 erbjuder vi heldagar fullmatade med det roligaste som finns –HOCKEY!
För varje år försöker vi utveckla sommarhockeyskolan och vi hoppas även den här sommaren fortsätta på den inslagna vägen med nyttiga och roliga inslag såväl på isen som utanför. Det är roligt att Ni som varit med under några år fortsätter att komma samtidigt som vi hela tiden fyller på med nya unga spelare varje år!
Alla våra ledare är utbildade enligt Svenska Ishockeyförbundets utbildningsstege. Grupperna delas in efter ålder och varje grupp leds av minst en tränare samt två faddrar från något av våra juniorlag. Förhoppningsvis får vi även besök av en gästtränare eller annan hockeyprofil under veckan.
Datum:Vecka 33. Själva skolan startar måndag 11/8 och slutar fredag 15/8, inskrivning med möjlighet att prova isen sker söndag 10/8 på eftermiddagen.
Ålder:Öppet för spelare födda 06-04. Deltagarna delas in i grupper efter ålder.
Måltider:I avgiften ingår frukost, lunch och mellanmål måndag –fredag.
Ispass:Upp till tre ispassvarje dag. Hockeyveckan avslutas med den klassiska avslutningsmatchen!
Övrigt:Fys, skottramp, teori står också på schemat, men det finns också luckor för t ex en glass i solskenet.
Avgift:För anmälan som sker före 1/6 kostar det 2 000 kr. Därefter 2 300 kr. För syskon gäller halva avgiften.
Anmälan:http://www.laget.se/eskhockey. I vänsterkolumnen klickar du dig vidare på ”sommarhockeyskolan 2014” och skriver själv in dina uppgifter. Ange om du har behov av specialkost. I samband med anmälan skall avgiften betalas in till bg 564-1188.
Frågor:ESK Hockeys kansli, tel. 0171-262 50.
Välkommen!
ESK Hockey
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera