3 september 2017
16:00

Bäckhammars SK

Referat: Carlstad FC - Bäckhammars SK

Matchen var ganska jämn i 20 minuter, även om vi skapade dom hetaste chanserna inledningsvis. Bäckhammar kändes lite störra än bortamatchen, och hotade lite vid några fasta. Dom hade också en (felaktig) straff, men där domaren ändrade sig. I halvlekens andra hälft började målen trillar in för oss och vi paus stod det 4-0. Efter en säsong där vi fått dålig utdelning för alla våra chansen var vi riktigt sugna att göra mer mål i andra, samtidigt som Bäckhammar vek ner sig. Målen trillade in och matchen slutade 11-0.

Patrik gjorde sina första mål, och han passade på att göra 5 mål plus 2 assist. Han vann också sin första match med CFC. Coach Crull gjorde också första seriemålet för CFC, ett långskott som smet mellan benen på Bäckhammars målvakt.