4 september 2016
17:00

Carlstad FC

Referat: Norrstrands IF 2 - Carlstad FC

Ett formsvagt Carlstad FC ställde upp mot ett formstarkt Norrstrands IF 2. NIF 2 var farliga i offensiven, men inte lika starka i defensiven. Vi lyckades dock inte täta ihop bakåt, och åkte dessutom på en del skitmål, självmål, offsidemål, etc. Framåt skapade vi en hel del chanser, vi hade säkert 4-5 jättelägen som vi missade. Vi spelade rätt bra första 15 i första halvlek, och första 30 andra halvlek, därimellan gick vi ner oss och visade inte tllräckligt med energi.

Slutsiffrorna skrev till 6-1 till NIF 2, lite för stora siffror även om segern inte var orättvis. I en perfekt värld hade matchen kunnat sluta 3-3.

En rolig detalj är att coach trodde vi gjorde 1-0 i början av matchen. Jag var ensam på bänken då vi bara var 12, men jag jublade "YES!!! Bra gubbar!!!!" och gjorde någon slags segerdans. Måste sett lite märkligt ut med att spela ut en sånt känsloregister vid en missad målchans. I paus fick jag veta att ställningen var 0-3 inte 1-3.