20 juni 2016
19:00

Sommarro IF 2

Referat: Carlstad FC - Sommarro IF 2

På måndagskvällen spelades den förväntat tuffa matchen mot sommarro 2 som huserar precis under toppkvartetten i division 7 södra. Sommaro ställde upp med ett bra lag med en blandning av unga spelare med fräschör och spring och mer rutinerade rävar.

Matchen jämnt sett över hela matchen. Carlstad FC inledde bra och skapade endel målchanser, och borde kanske tagit ledningen i matchen. Därefter hade Sommarro en jättechans där Alexander styrde ett friläge i kryssribban och ut. Längre in i halvleken gjorde Sommarro 1-0 på en hörna där tyvärr Alexander tappade greppet på bollen i det våta vädret. Vi avslutade dock starkt och kvitterade innan halvlekens slut genom Ehsan.

I andra halvlek inledde vi bra första 15 och skapade flera farligheter på fasta som räddades på mållinjen av utespelare. Det kändes som sommarro tappade, och vi var påväg att göra 2-1. Sommarro åt dock sig in i matchen och tog över lite successivt. Sommarro fick ett omdiskuterat mål bortdömt för offside på en frispark. Matchen slutade 1-1, sett till hela matchen var resultatet rättvist.