Barnarps IF

Referat: Waggeryds IK - Barnarps IF

Serie
Oj oj, vad många ansikten denna match hade.

Vi började matchen bra och hade bollen på deras planhalva, vi passade bollen bra och höll den ofta inom laget men vi hade svårt att komma in i deras straffområde. Men med lite tur så kunde vi fått in något mål.
Men Barnarp jobbade in sig mer och mer och tog över matchen.

Andra perioden var en total katastrof, inget funkade, inte ens den enklaste passning gick fram, Barnarp var överallt. Sprang slet och kämpade och detta med en man mindre, då dom kom utan avbytare och fick en skadad.
Till slut så fick dom in bollen efter en del kalabalik i vårat straffområde. 0-1 och alla i vårat lag var likbleka av chock!!

Efter en rejäl utskälling där alla fick höra hur dåliga vi är, så vaknade alla till liv och tredje perioden började med medvind i ryggen,
Barnarp backade hem för att försvara sin ledning men dom var nog lite trötta så vi kunde ta över.
Kvitteringen kom där Sebbe höll sig framme på en hörna. Nu var det Barnarp som var i chock, och vi kunde göra 2-1 efter ett självmål, som styrdes in då Nils avlossade sitt skott.
3-1 kom lite senare på en kontring och då var Elis på rätt plats och avgjorde med 3-1!

En mycket skön seger! Väldigt skönt att vinna även om inte spelet stämmer.

3-1 (0-0,0-1,3-0)