Skillingaryds IS

Referat: Waggeryds IK - Skillingaryds IS

Äntligen är vi igång efter sommaruppehållet!

Toppmöte och derby direkt mot Skillingaryd, tvåa mot trean i serien, vem ska utmana J-södra om serieledningen??

Vi började matchen starkt och skapade många målchanser mot ett ganska förrvirrat SIS. Våra mittfältare kom gång på gång i bra skottlägen framför straffområdet, men skärpan i avsluten fanns där inte riktigt. Vi missade passningarna i avgörande lägen och hade vi haft lite flyt så borde vi fått med oss tre fyra mål.
Till slut så kom dock ledningsmålet av Nils med ett distansskott och ribba in. Rättvisa!!

I andra perioden spelade SIS upp sig lite men dom skapade inte så många målchanser utan vi hade kontroll på matchen.
Vi skapade dessutom ett flertal vassa målchanser dock utan att få till det.

I tredje perioden så blev spelet ganska nervöst under långa stunder, men vi lyckas att freda vårat mål på ett bra sett.
SIS främsta vapen mot oss var alla deras hörnor men med tur och skickligthet så höll vi rent. Men som sagt så är alltid en 1-0 ledning väldigt skör, vi måste bli bättre och kanske framför allt lite kyligare framför mål.

Pigg idag var Nils som ständigt oroade motståndarna. Karl var väldigt stabil som mittback och vårt innemittfält med Zaka och Abbe skötte sig också bra. Elis var stabil i målet.

Nu laddar vi för en bra träningsvecka och så hoppas jag vi kan göra en bra match mot Assyriska nästa helg.