Waggeryds IK

Referat: Tabergs SK - Waggeryds IK

Segerns sötma och 3 nya poäng.

Idag åkte vi till myggvallen för att möta Taberg som har 2 raka vinster i bagaget.
Som vanligt så börjar vi lite ängsligt och vi vågar inte riktigt ta för oss i närkamper. Trots detta så kontrar vi in 1-0 ganska tidigt då Zaka kom på genombrott. Taberg kom dock tillbaka och skapade ett flertal skottlägen och till slut så fick dom också in en boll och kvitteringen var ett faktum.Efter kvittering tar vi över mer och mer och får många hörnor och frisparkar, men bollen vill inte riktigt in.

I andra perioden så spelar vi bra och när Nils har bollen så har Taberg svårt att freda sig. Nils får en frispark som han lägger in snyggt i böttre krysset. Vi skapar många chanser i andra perioden också men deras målvakt gör ett flertal bra räddningar.

I tredje perioden börjar Taberg tröttna och vi kan försvara oss ganska enkelt, särskilt då deras bättre spelare fick gula kort och 5 min utvisningar av den utmärkta domaren Salem Mazin Salim Tooma.
Vi fick lite större ytor och sista målet var en riktig delikatess med flera väggspel och sedan fick Ville avsluta med att bomba upp bollen i krysset.
Ju längre matchen led desto bättre var vi. Vi styrde matchen och borde ha gjort något mål till, men matchens spelar var Taberg målvakt. Men vi vann med 1-3 och fick 3 nya poäng in på kontot.

Slutresultat 1-3 (1-1,0-1,0-1)
Matchens kämpar Abbe och Zaka stoppar allt centralt och dom skapar också många chanser framåt.