15 oktober 2019
19:00

Grums IK

Oavgjort efter tre perioder mot Grums hemma

Därefter mållös overtime och förlust på straffar igen....... men sammantaget en riktigt bra prestation sett över de fyra perioderna från vår sida.
Vi såg fram emot matchen efter Borlängeförlusten och alla hade "blåstället på" och ville verkligen kriga.
Första perioden slutar mållös men det saknades inte chanser. Tvärtom. Två bra målvakter såg till att hålla tätt och de drygt 100 supportrarna på läktaren bjöds på bra spel från båda lagen.
Andra perioden börjar i riktigt bra tempo. Vi spelar med självförtroende och målchanserna avlöser varandra från båda hållen. Efter 5 min in i andra sätter Anton J 1-0 efter pass från Ström. Bara 3 min senare är det kvitterat. Efter ytterligare ngn minut tar Grums ledningen och då är det riktigt skönt för grabbarna när vi är framme och kvitterar till 2-2 bara sekunderna senare. Det är Erik B som assisteras av Dennis J.
Grums gör 2-3 och innan periodvilan har vi åter igen kvitterat till 3-3. Det är då Ström som är framme, assisterad av Fransson och Adrian M.

Känslan i andra halvan av matchen var att vi var nära vår första efterlängtade tre poängare och det var hungriga grabbar på isen som krigade för sin första seger och det var bra spel från samtliga. Tredje perioden slutar dock 0-0 och efter en mållös sudden avslutas matchen till Grums fördel på straffar.

Vi skickar ett extra plus för Garping som storspelade i Vikings kasse, tillsammans med tredje femman som bestod av Adrian B, Viktor L, Pontus J, Adam E och Adam O.
Nu laddar vi om för nästa match som är Falun borta!