Mariannelund - Ariel 3-2. Detta va bra för serien ! :)

Rapportera

Rapportera

• 8 dec 2011 Grahn

BIBS - Vetlanda 2-6 (0-1,1-2,1-3) skott: 30-46 Mål: Lisa. Lina

Vi börjar matchen ganska bra och skapar lite lägen , det är en jämn inledning. Ju längre perioden går så trycks vi ner i försvarsZon av ett bra och tungt spelande Vetlanda som får oss att gå bort oss i markeringarna och efter 18.31 får dom utdelning och den står sig perioden ut. I andra är vi heller inte riktigt med utan har ett alldeles för långt lag och markeringsspelet är också inte riktigt vad man önskar vi gör 1-1 i alla fall men Vetlanda trummar på och skapar mycket chanser och tar återigen ledningen ,, inför sista pratar vi om att inte titta på boll och rätta till markeringsspelet , och stundtals fanns det där och alla vet att vi kan det, men Vetlanda är det bästa laget vi hittils mött denna säsong, bara konstigt att dom inte ligger i topp tycker jag, dom vinner sista perioden med 3-1 och hela matchen med 6-2. Det vi tar med oss från matchen är första 15 min och sista 7-8 min då vi är med... Extra plus ikväll till Lina och Lisa... nu laddar vi om till matchen på Söndag