Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vaxholms IBF Juniorlag Damer

Följ

Juniorlag Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Vaxholms IBF
Innebandy
Juniorlag Damer

Kontaktinformation

Namn Vaxholms IBF
E-post info@vaxholmsinnebandy.se

Om Vaxholms IBF Juniorlag Damer

Välkomna till VIBF DJ lagsida!

Från och med säsongen 2018-2019 ingår DJ helt i VIBFs Damlagstrupp och seriespel.


Vi är ett helt gäng med glada tjejer som tränat innebandy i ett antal år och tycker att vi fått ihop ett riktigt skönt gäng, med god inställning, en härlig vilja och en otroligt härlig sammanhållning. De flesta tränat innebandy närmare 10 år och målsättningen är att alla ska fortsätta spela i minst 20 år till, gärna längre.

De senaste säsongerna har truppen i stort sett lika ut som nu, vi har tappat någon spelare, men ett par nya har tillkommit.
Vi samarbetar även mycket med vårt F01 lag och får mycket stöd av dem.

I dagsläget spelar vi i DJ2N serien, men är även med och stöttar vårt nya Damlag och vi tycker att detta är både roligt och utvecklande.

Säsongen 2015-2016 har vi även ett samarbete med Åkersberga IBF, där vi spelar tillsammans i Juniorallsvenskan, vilket även det är utvecklande.

Nya tjejer som är intresserade av att tillhöra detta otroligt härliga gäng är välkomna att höra av sig, det finns alltid plats för fler spelare. Hör i så fall bara av er till någon av kontaktpersonerna.