Referat: Gustavsberg - UNIK-Sirius

En härlig kämpaseger!

Bortamatch mot Gustavsberg i Gubbängshallen -viktig match för oss!
En riktigt härlig seger med mycket kämpaglöd sista halvtimmen!
Inledningsvis så styrde vi matchen med bra passningsspel och bra positioner! 1-0 till Gustavsberg kom lite plötsligt! Vi kvitterade i anfallet efter med en fin framspelning till Ture!
Vi gör sedan 2-1 Gustaf Forslund piskade in 2-1!
Sedan gör vi 3-1 på ett väldigt fint skott från Isak.
Gustavsberg får sedan energi av ett 3-2 mål - hörna
Vi tappar positioner och spelet mot slutet av halvleken! Skön pausvila !
I andra halvlek så ska vi sätta passen och ha matchläge i åkningarna- men det blir inte alltid som man vill. Vi har en tuff inledning av andra halvlek och drullar en hel del med boll, vi har enhandsfattningar på klubban, petar på boll i närkamper, avvaktar en skridskolängd ifrån motståndarna…. Ledarteamet så puls börjar gå upp(Ronny och Andreas Wacker)
Vi tar en timeout redan vid 60 min. Det blir lite av en utskällning - vad vill vi? Sluta med petande och drällande - spela som på träning - rejäla pass och kroppskontakt!
Passningsspelet kommer till och blir för en period riktigt bra! Vi bönder tillbaka flera gånger och soo på här har boven period med bra spel. Sedan börjar vi igen spela kort, skarva, stå lite på hälarna..vi är ordentligt pressade och att Gustavsberg inte gör 3-3 är nästan en gåta men svaret är att Viktor i målet tillsammans med vilt kämpande försvar - ja hela laget gör att vi reder ut alla lägen - släpper inte in något mål i andra halvlek. Sedan får vi två utvisningar på slutet som såklart gör det tufft, men en helt underbar kontring där Alex hittar Hampus som kommer i fin åkning inte missar friläge utan sätter 4-2 - segern är vår ! /Ledarna