Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tabergs SK

Följ

Tabergs SK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Gräsroten ger utdelning till TSK

13 nov 2019 8 kommentarer 1187 visningar
Per Walfridsson Sekreterare
8 kommentarer
  • 11 dec 2019 Henrik J M Brandsky

    Det är trevligt att se att Klubben i mitt Hjärta fortsätter på ett verkligt bra sätt att föra traditionerna vidare,Försök att hitta någon gren så att ni får uppleva den Storhetstid som jag fich vara med om,Detta tack vare att Vaddis Johansson kom tillbaka från Södertälje och bosatte sig med familj på Texavägen 3 Jag bodde mitt emot Texavägen 4.All planering för framtiden skedde hos Vaddis i hans Balkongrum,Där björn Fransson,Lassetysken,Jag,och Lennart Brandt var närvarande varje kväll Och Birgit Vaddis Fru bjöd på kaffe och goda smörgåsar.Dett var 1958-59,När Vaddis m,fl planerade att lägga ishockyplan i viken bakaom Klubbstugan, Anledningen var att man enkelt kunde bygga naturliga läktare och att det var alltid fin is i viken ytterligare lite nostalgi från gamla tider i Tabergs SK Laget i mitt hjärta. Jag har bott i England, Canada, USA,Mexico, där jag varit medlem i storklubbar, Men Tabergs SK är klubben framför alla,Kom ihåg det när ni flyttar någon annan stans.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 dec 2019 lars wictorin

    Trevliga minnen o synpunkter- visst var det bättre förr- eller????????????

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 dec 2019 Henrik J M Brandsky

    Jag blir glad av att läsa Din kommentar ,Eftersom Du var med på den tiden det begav sig också,Jag kommer ihåg var vi stod och tittade när TSK drog flera tusen åskådare till IP,Vi stog på hörnet upp mot Folkparken,.Min högt älskade gamla Farmor som vär 85-90 år satt och tittade när alla Bilar parkerades på Gatorna runt om Texavägen.Det är två stora saker som hänt i Taberg,TSKs storhetstid då folket i hela samhället var höga,Sedan var det Bergtemplet med allt som hände på masugnsbacken, Där min Far Gösta sålde dricka enligt min älskade Farmor.Disp Blomdahl och Tabergs Yllefabriks AB stod för alla kostnader. Ja det var nog bättre och roligare förr när vi fick skotta planen själva innan vi skulle spela mot ex NGIS. Underbara tider att minnas för det är det enda man kan göra idag.Hoppas allt är väl med Er Lars.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 dec 2019 Per Walfridsson

    Hej Chairmam! Roligt att du uppmärksammar vår fantastiska förening! Kom gärna förbi när du har möjlighet! Läs gärna intervjun med Kjell Svensson! som vi gjorde för ett tag sedan!

    https://www.laget.se/TABERGSSPORTKLUBB/News/5420987/Hej-dar-Kjell-Svensson-malvakt-i-Tabergs-SK-och-Tre-kronor

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 dec 2019 bertil darwall

    Det är lätt att drömma sig tillbaka till en kall kväll på IP. Jag brukar sätta på en skiva med Ann-Louise Hansson (vita rosor från Aten) och bläddrar i min tidningsurklipp-pärm då ser jag den nyspolade isen och vattenångan som stiger upp i belysningen ovanför banan. Det var en härlig tid som inte kunde matchas av Smedjehov.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 dec 2019 Henrik J M Brandsky

    Det finns inget som kan matcha den tiden i Taberg,Jag personligen tycker att bygget av Smedjehov var ett misstag vid den tiden Då Rosenlundshallen fanns till TSKs förfogande .Du måste ha det trevligt med att lyssna på Ann-Louise och tänka tillbaka,Jag var med Bengt-Lubbe och drog slang när han spolade nere på IP vi bodde grannar,Han bodde i Roos-Huset Jag tror Klimpens son bor där nu.Alla lag var glada att komma till Taberg och spela eftersom det var alltid fin is nere på IP.En fråga var det Din Far som va vaktmästare på skolan i Taberg?

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 dec 2019 bertil darwall

    Jajamensan, även han stoppade tidningspapper i pjäxorna och ut i kylan mot IP

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 dec 2019 gillis kling

    Det är roligt att rötterna sitter kvar,vill du ha lite mer nostalgi kan du googla på mitt namn och gå till historien om TSK hockey, Videon är från nostalgihelgen i höstas, finns även på HC Dalens hemsida.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in