22 februari 2019
19:30

Torup

Referat: SK Höjden - Torup

Fredagen den 22/2 spelar vi den sedan tidigare uppskjutna matchen mot Torup. Vi har en del killar som har förhinder samt en del skador vilket innebär att vi bara har två avbytare.
Vi startar enligt vår spelplan vilket innebär att vi ska utnyttja vår skridskoåkning och ta oss runt på kanterna, ha tålamod och vända ur. Vi har spelet men lyckas inte få hål på Torups kompakta försvar för än i den 11:e minuten när Josef petar in 1 - 0 på Jakobs inspel som kommer av att han tagit sig runt deras backlinje.
Jakob och Josef turas sedan om att göra mål och halvtidssiffrorna skrivs till 4 – 0.
Andra halvlek inleds med att Torup reducerar till 4 – 1. Vi tar tag i taktpinnen och målen trillar in för att till slut skrivas
till 7 – 1.

Det blev en dyrköpt seger då Peter fick utgå med det som visade sig vara en fraktur i foten, samt Adam som fick en regäl smäll i nacken.
Nu väntar avslutning mot Vildkatterna den 3 mars i Ale och det räcker med oavgjort så är seriesegern vår.