12:00

Mölndal U

Referat: SK Höjden - Mölndal U

Ruddalen visar sig med det bästa av bandyväder när vi tar emot Mölndal för Annandagsderby. Mycket folk har valt att titta på bandy denna dag och inramningen kan inte bli bättre.
Vi inleder lite trevande, vilket kanske inte är så konstigt då serien är lite haltande och detta är den tredje matchen för säsongen. Vi trummar på och 1–0 kommer efter knappa tio minuters spel. Efter detta verkar det lite som julen siter kvar i knopp och kropp för vi får inte riktigt till vårt spel.
Vi snackar i halvlek och är överens om att vi behöver spotta upp oss för att framförallt få till det spel vi vet att vi kan prestera.
Andra halvlek startar klart bättre och vi får äntligen utdelning på en hörna efter tre spelade minuter. Mölndal lyckas reducera till 2–1 och man undrar lite till mans om det ska vara en av ”dessa dagar”. Sedan rullar det på och målen trillar in och slutresultatet skrivs till 7–1.
Matchen kommer inte att gå till historien som den mest välspelade men en seger är en seger och vi är fortfarande obesegrade efter tre omgångar. Nu tar vi nya tag de 30 december mot Torup borta.