Slottshov

Referat: SK Höjden - Slottshov

I inramning av vårt 70-årsjubeleum spelar vi säsongens 10-kronorsmatch. Vi möter Slottshov i drabbningen om Ruddalen.
Vi inleder med att Skridskokul eskorterar in oss och vi har en Lineup för att hedra två av klubbens absolut största eldsjälar, Nils Thorman och Jonny Ahlquist. Då flera av Slottshovs spelare har ett förflutet i Höjden så gör det att detta blir ett känslosamt ögonblick inte bara för oss i Höjden.
Vi inleder matchen riktigt bra, håller vår plan med tålamod och ett högt bolltempo. Det resulterar i
1 – 0 efter knappa fem minuter. Vi ökar på till 2–0 efter tolv minuter och vi spelar bra. Kanske blir vi lite för säkra då vi hamnar lite i Slottshovs tempo vilket resulterar i att de reducerar efter en kvart av matchen. Vi reser oss, tar tillbaka vårt spel och får gör 3–1 på straff som också blir halvtidsresultat.
Vi har ett mycket gott snack och förstärker att vi ska gå runt Slottshov på kanterna. Det ger resultat och efterdryga fem minuter och vi får in 4–1. Sedan ramlar det på i rask takt, dels spelar vi bra och enligt plan, men Slottshov tröttnar allt mer. Det gör att slutresultatet skrivs till 12–1 och vi avslutar helgen i serieledning.
Nästa match är inte för än den 26 december då vi bjuder upp till Annandagsderby mot Mölndal på Ruddalen.