16:00

SK Höjden

Referat: Mölndal BK - SK Höjden

Vi kommer till Åby för traditionsenlig Annandagsbandy. Dagen bjuder på kraftig vind och det är tur att båsen är förankrade i marken, annars hade de blåst omkull. Riktigt kul är att våra supporters Höjden Hooligans kommer med banderoller och hejaramsor.
Matchen startar 15 minuter sent av oklar anledning. Vi får otydliga besked och är på isen på utsatt tid vilket betyder att vi åker runt själva innan domare och Mölndal kommer ut på isen.
Matchen startar och lagen känner på varandra. Vi håller spelet bra och skapar målchanser. Efter 15 minuter missar vi ett bra läge och på kontringen som blir tar Mölndal snopet ledningen med 1-0. Mölndal gör snabbt 2-0 och efter ytterligare fem minuter gör de 3-0 och vi tar Time Out. Den visar sig lyckosam för vi håller spelet bra och Magnus Bring reducerar till 3-1 på ett skott rån distans. Tyvärr gör Mölndal 4-1 innan halvlek.
Andra halvlek har vi få chanser medans Mölndal är effektiva och gör 5-1 och 6-1 som blir slutresultatet.
Vi kan återigen konstatera att vi har svårt att utnyttja våra chanser vilket straffar oss då vi i övrigt spelar jämnt till stora delar.
Nästa match är hemma mot Surte då vi som alltid väntar storpublik.

fre 6 jan 2017, 15:00 SK Höjden - Mölndal BK