19:00

Rådmansö SK P11

Referat: Roslagsbro IF - Rådmansö SK P11

Hej
Då var första seriematchen för P05 avklarad. Vi spelade i hyggligt fotbollsväder, lite sol och lite moln på C-plan. Vi hade William som duktig domare som fick en lite svårdömd match då spelet stundom var rätt så fysiskt, någon gång fult.
Trevligt såklart att möta Rådmansö och deras trevliga ledare. Dessutom var det många som såg på vilket glädjer.
Det märks att grabbarna blir äldre, det blir lite mer närkamper. Ofta juste men någon gång pågrund av att man är sen in i närkamperna.

Lite ris vill jag dela ut innan jag går till matchens händelser. Jag som ledare hörde vid något tillfälle synpunkt på att domarn inte backade en inkastare som tjuvade någon meter och sådant vill vi inte höra från åskådar/föräldrasidan.

Matchen nu, Rådmansö har ett gäng välvuxna killar som var taggade till tusen, det gjorde att de tog kommandot direkt. Vi har lite trassel i inledningen att komma upp nära vår motståndares rygg och att passa. Vi är lite bollkära och vi hoppas såklart att vi lär oss av de bolltapp som blir. Idag kostade det oss flera mål. Så inledningsvis funkade inte vår matchplan. Vi hade pratat om att ta jobbet, komma upp nära motståndaren och att passa. Nu hade större delen av deltagarna haft Fotbollsskola innan och kanske satt det i benen. Men det lossnade succesivt under första perioden. 3', 5' 8' kom tre snabba mål och vi fick jobba ur underläge.jag tror det var viktigt att vi fick utdelning för chanser hade vi, 20' reducerade Vidar precis innan periodslut.

Vi tar upp samma punkter vi hade innan match. Svaret blir riktigt bra. 23' reducerade vi igen, jag tror det var Melwin. Sen blir resten av matchen liknande, vi jagar på och Rådmansö gör detsamma! Det blir en rolig match att se med många målchanser. 28' släpper vi in ett mål men vi gör en riktigt bra andra period.

Vi vill såklart fortsätta trumma på men Rådmansö får sista periodens första mål 45'.
Vi svarar omedelbart 46' då Rasmus kliver igenom och lägger bollen kallt på sidan av målvakten.
54' blir det 3-6 och här tror man att grabbarna skall börja hänga med huvudena men icke! Vi ser fina framspel och 58' gör Rasmus mål igen. Detta följs en minut senare 59' upp av Jonathan E som på läcker snett inåt bakåt av Loke C.

Vad är det då som gör att vi lyckas vända matchens negativa trend? När direktiven om vad vi ville göra satt så jagar vi ikapp en del av underläget. Vi måste forsätta på den vägen, då kommer resultaten.