Härligt med en ny vinst tjejer, bra jobbat. Träning på tisdag och ny match på torsdag

Ja den här segern satt riktigt gott!! :)

Rapportera

Rapportera

• 14 maj 2012 Marko

Det blev inte tredje utan fjärde gången gillt innan årets första seger i serien kom. GÖTT :)

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2012 Marko

Som medlem i MFF:s nätverk så har det blivit RIS tur att vara matchvärdar för en match.
    Det sker den 17 maj kl.17.30 mot Elfsborg.
    Det finns möjlighet att få överblivna blijetter från
    ungdom om någon vill åka med. Jag måste ha ett besked senast på onsdagkväll. RING mig och ge besked om vem som är sugen på att åka med..

Rapportera

Rapportera

• 30 apr 2012 Marko

Vi visste om att Bjärelaget var duktiga, men jag trodde inte att dem var så pass bra. Vi fick en riktig lektion i hur fotboll skall spelas. Vi får glömma matchen, träning på torsdag och nya tag.

Rapportera

Rapportera

• 23 apr 2012 Bea

Ja, och lika bra i söndags. Nästa vinner vi, tredje gången gillt :) Lycka till imorgon F15, jag kommer och hejar!

Rapportera

Rapportera

• 18 apr 2012 Elise

Bra spelat igår tjejer :) , synd att vi tappade i andra halvlek bara!

Rapportera

Rapportera

• 10 mar 2012 Styrelsen

PÅMINNELSE:
    Tänk på att betala in medlemsavgift + ev. pepparkakor
    Sätt in pengar på BG:5110-0469.
    Skriv namn så vi vet vem som gör inbetalningen.
    Medlemsavgifter är upp till16 år 500kr,
    från 17 och uppåt 750kr.

Rapportera

Rapportera

• 4 mar 2012 Marko

Då var säsongens andra träningsmatch spelad och det blev förlust med 4-0 på en blåsig grusplan mot ett tungt och rutinerat Teckomatorp.
    Efter första halvlek ligger vi under med 2-0 då Torp
    gör sina mål på fasta situationer(hörna,frispark) .
    Vi har ännu inte kunnat träna på hur vi skall agera i dessa situationer, så det blir bättre längre fram.
    Vi har motvind och skapar inte många läge, vi har svårt att lyfta upp bollen vid inspark och Torp pressar
    oss bra. I andra halvlek så blir det så klart medvind och vi skapar några lägen,där Torps målvakt gör två fina räddningar. Torp gör två mål då deras rutinerade anfallare springer mellan ytterback och innerback. Med sjukdomar på damlagsspelare så är 8 st med från F15, dem gör det bra men det märks att dem inte har rutinen och tyngden att stå emot Torps spelare. Under andra halvlek så gör vi en del byten och vissa får spela på platser som dem inte är vana vid, allt för att testa olika lösningar.
    Positivt från matchen är att vi rullar bollen inom laget mer än förra matchen. Målen kommer på
    situationer som vi ännu inte tränat på och kan bli bättre på. Nu dröjer det några veckor till nästa match och med lite mer rutin från damlagsspelare till