Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ope IF F-10

Följ

F-10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Träning ÖP-hallen tisdag 9/4

Jens Torstemo Tränare
10 kommentarer
  • 8 apr Per Norman

    Hmmm... Ursäkta men hur tänkte ni där egentligen?? Flesta kidsen går ju i skolan fortfarande vid den tiden.

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 apr Lillemor Ersberg

    Hej Per! Under vintersäsongen är det i princip enbart dessa tidiga träningstider som går att få. Fantastiskt bra att det finns ideella tränare som oxå har möjlighet att ställa upp och träna flickorna denna tid då de flesta kanske fortfarande är på jobbet. Vi vet att det inte är alla tjejer som hinner komma till 15.30 tyvärr. Träningstiderna blir senare när vi får komma ut på konstgräs inom kort.

    Med vänlig hälsning,

    Ass tränade

    Lillemor Ersberg

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 apr Johan Nyqvist

    Jag håller med och tycker det är konstigt att det över huvud taget finns träningstider under relativt normal skoltid och normal arbetstid. Det bidrar till ökad stress och prestationskrav, svårighet att prioritera mellan skolan och fotbollen och kan knappast vara positivt för laget. Om det inte ens finns träningstider, är det inte för många träningar då?

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 apr Rickard Östman

    Som Lillemor skriver så är det dom tider vi blir tilldelade under vintertid. Vi är tydliga med att det inte är ett krav på deltagande då dessa tider är väldigt tidiga. Vi har också varit tydliga med att vi vet att flera spelare har andra idrotter under vinterhalvåret. Vi tycker det är viktigt att vi ändå erbjudit träning under vintern till de som velat och kunnat träna. Alternativet är att vi inte haft några tider överhuvudtaget. Vi har dessutom erbjudit träning även fredagar och söndagar under vintern som legat på tider där de flesta borde hunnit till, om man velat. Med vänlig hälsning, Rickard Östman, tränare

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Jenny Ellebrink

    Stor eloge till er tränare som ställer upp med er tid så att de som kan träna har möjlighet till det. 🙏

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Maria Lundin

    Håller med Jenny! Ni gör ett fantastiskt jobb med våra tjejer❤️ Så tacksam för ert engagemang

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Camilla Hellström

    Ett stort tack till alla tränare och lagledare som lägger ner tid och engagemang för att våra tjejer ska ha möjlighet att spela fotboll! 🌸 Imponerande att ni osjälviskt delar med er av er fritid till att hantera allt från administration till att träna våra ungdomar.
    (Har man synpunkter på träningstider mm så finns det säkert möjlighet att engagera sig i administrationen.)

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Lillemor Ersberg

    Tack till Er föräldrar som bidragit med pepp och glada kommentarer här på laget. 🙏🌟Påminner alla som har synpunkter på det ena och det andra att vi tränare jobbar med Era barn, HELT ideellt och lägger ner tid och kraft av vår egen fritid på detta. Vi har alla krävande heltidsjobb och andra familjemedlemmar att ta hänsyn till och det är inte alltid helt lätt för oss heller att få ihop allt. Men vi gör det ändå; för att Era barn ska kunna spela fotboll. Att delta i Opes fotbollsverksamhet är helt frivilligt liksom att engagera sig kring laget som vuxen. Vi tvingar inga barn att spela fotboll men vi erbjuder dem som vill, en möjlighet.

    Ass tränare Lillemor

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Lillemor Ersberg

    En särskild eloge till Jens Torstemo som under den mörka, kalla och rätt tuffa träningstiden mellan okt-Mars näst intill på egen hand förutom Jenny, tränat tjejerna hela försäsongen inkl fre kväll. Så Tack Jens! Snart kommer jag och Rickard och stöttar upp mer!

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Annelie Wallenius

    Stort tack för er engagemang, ni är guld värda samtliga tränare 🌟🌟

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in