20 april 2024
15:30

Ope IF

Referat: Selånger SK - Ope IF

Tidigt underläge i första, men snabb kvittering från Ope när Nova Hägred nickade in en fin hörna från Ella Handler. Sen är första halvlek bra med en hel del fina anfall. I andra hittar vi aldrig samma nivå som i första halvlek och Selånger får göra några mål lite väl enkelt. 5-1 till slut där de tre sista målen kom under slutkvarten, men en nyttig match att få inför seriestarten.
Nova Hägred och Nadia Andersson var de Opespelare som stack ut lite extra i dagens match där vi även berömmer Ella Roos för sitt inhopp.
Nu återstår en match mot Brunflo nästa lördag innan seriepremiären den 4 maj mot Härnösand.