GRATTIS TILL SEGERN IGÅR OCH LYCKA TILL I DET FORTSATTA KVALET.

Rapportera

Rapportera

• 10 okt 2010 Tommy Delander

(Saxat från Skånska.se)

FOTBOLL. Tre riktiga klassmål sänkte IFK Ystad i division fyra-kvalet där det blev förlust med 2-3 borta mot Ödåkra IF.

- Synd, vi var minst lika bra som dem, sa lagledare Peter Persson.

Det såg ett tag ut som att IFK Ystad skulle gå segrande ur förkvalet, hade vänt 0-1 till 2-1 och verkade ha full kontroll på händelserna.

- Vi gjorde en totalt sett bra match och styrde hela andra halvlek, konstaterade Peter Persson.
    Mattias Nilsson kvitterade till 1-1 i slutet av den första halvleken och i upptakten av andra kom också Christoffer Olssons 2-1-mål.

Men därefter vände det och med två snygga mål hade Ödåkra 3-2 med kvarten kvar att spela.
    - Ingenting att säga om. De gjorde tre riktiga fina mål, utifrån och som de mer eller mindre satte rakt upp i krysset.

IFK Ystad tryckte på mot slutet av matchen och skapade en del utan att få till någon utdelning.
    - Jag tycker inte att vi ska var alltför besvikna. Det var en kollektivt stark insats igen och det är bara att kämpa vidare nästa säsong, sa lagledaren Peter Persson.

Rapportera

Rapportera

• 9 okt 2010 Piff (eller puff?)

TACK SJÄÄÄÄÄÄLVA! Kallt om fingrarna att dela ut alla de lapparna om kvalmatchen :D

Ödåkras tjejer - Det e grejer
    Ödåkras killar - De bara grillar, chillar och trillar

Rapportera

Rapportera

• 9 okt 2010 F 96/97

Ett stort tack till våra faddrar Dennis och Mackan för läsken efter sista seriematchen igår!

Nummer: 351
    tyvärr torsk med 5-0. ödåkra är seriens klart bästa lag.

Rapportera

Rapportera

• 18 sep 2010 omar

sluta bortförklara dig tack.. spelar ingen roll om jag är 13 eller 23, jag var typ 10 där, och gjorde mål som målvakt, sen att anser att de inte är okej det får va upp till dig ) men erkänn att jag knäckte dig lite ) lycka till idag!

Rapportera

Rapportera

• 17 sep 2010 Peter

Att "leka" inomhus klarar vem som helst!
    Det måste vara på en plan som är minst 100 meter lång. Ett spel som kallas fotboll och sen måste ju den målvakt du skjuter över vara längre än 125 cm lång samt över 13 år.