Kul att potentialen kan visas upp rejält.

Rapportera

Rapportera

• 29 apr 2014 Jesper Alm

Bra jobb på skärgårdsmilen gubbs! Nu satsar vi på seger i nästa match, vi tror på er vetu!

Rapportera

Rapportera

• 29 apr 2014 Glenn

Ledsen gubbar men jag ligger däckad av allergi , så vi syns på torsdag . Och glöm nu inte att vi börjar kl 14 istället !!!!

Rapportera

Rapportera

• 24 apr 2014 Pontus

Jag kan inte vara med på kvällens träning. Kvaddat mobilen och fick inte tag i en annan telefon så jag skrev här... :/

Rapportera

Rapportera

• 10 apr 2014 Jonas Alexiusson

Starkt jobbat gubbs å få in målet till slut! 1-1 blev de borta mot Balltorp i afton!

Rapportera

Rapportera

Tagga gubbs! Dags för 3 friska!!

Rapportera

Rapportera

• 9 apr 2014 Henrik Sörensson

Om någon behöver något så är jag i omklädningsrummet mellan 16:30-45, tar 16:55 färja ja!

Rapportera

Rapportera

• 5 apr 2014 Jonas Alexiusson

Hönö - Gaik 1-3 Hönö gör oturligt självmål efter 5min och får sin målvakt skadad efter att han ramlat in i stolpen. Omjustering direkt, men gör de mycket bra. Gaik har en chans i första å får 2 mål riktigt bra utdelning. Andra halvlek å Gaik är inte över på Hönös planhalva, vassa lägen skapas å strax efter en ribbträff får tyvär en Hönöspelare sitt andra gula med kvarten kvar. Gaik sätter 3:an genom styrning på Hönöspelare med minuten kvar. Summa sumarum väldigt orättvist å oavgjort hade vart till Gaiks fördel. Men sån är fotbollen, de är bara å ta nya tag å fortsätta rulla boll så kommer vinsterna! Kan inte ta ifrån att Gaik är effektiva å gör 3 mål på 2 chanser! Kanske lite överdrivet men you get my drift! Nya tag nästa vecka!