Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF F-03

Följ

F-03

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Gustavsbergs IF
Handboll
F-03

Kontaktinformation

Namn Gustavsbergs IF
E-post info@gustavsberghandboll.nu

Om Gustavsbergs IF F-03

Det är vi som är tränarna!


Magnus Huss
Tränare
Pappa till: Klara Huss
Bor: Gustavsberg
Kontakt: 070-202 76 08
Mail: mangehuss@gmail.com

"Jag är en av tränarna i GIF 03 och ansvarar för träningar och barnens individuella utveckling. Jag har i stora delar av mitt liv jobbat med att utveckla människor och jag har alltid tyckt att barn och ungdom är bland det mest inspirerande att jobba med - att se människor växa är det som driver mig. Har tränat bollsporter sedan barnsben och älskar lagsport där man får springa efter en boll. Jag har även erfarenhet av skador, vilket har gjort att jag är både intresserad och utbildad i prehab- träning. t.ex. funktionell träning, som jag implementerar in i träningarna."


Magnus Engman
Tränare
Pappa till: Elsa Engman
Bor: Gustavsberg
Kontakt: 072-365 60 64
e-post: hm.engman@gmail.com

"Jag är en av tränarna i GIF 03 och ansvarar för träningar och matcher där vi jobbar med barnens individuella och lagets utveckling"
Har inte själv spelat handboll men har många år som spelare, tränare och ledare i olika funktioner inom lagidrott bakom mig. Brinner för laget och har ambitionen att ge tjejerna en bra och rolig start på deras handbollskarriärer. Handboll är en sport som har "allt", jätteroligt, händelserikt, taktiskt, jobbigt och stenhårt, varför spelar inte alla handboll?

Johan Sjökvist
Tränare
Pappa till: Meg Sjökvist
Bor: Gustavsberg
Kontakt: 0727110225
Mail: j@sjokvist.com