sorry för att jag var upprörd på träningen idag!

Rapportera

Rapportera

• 18 mar 2012 Ledare

Matchen mot Hva. blev en mycket spännande tillställning. Vi tog ledningen med 1-0 i första perioden Hva kvitterade och utökade ledningen till 2-1 med 13.10 på klockan i sista perioden fick Hva en utvisad. Hva lyckades under PP. komma i en kontring och efter en tilltrasslad situation framför mål lyckades de få in bollen dommaren hade dock blåst av spelet 1 sekund innan bollen låg i kassen för utvisning av en av våra spelare.

Efter stor kalabalik blev målet bortdömt vilket var helt rätt. Nu skulle det spelas 4 mot 4 klocka står på 14.10 och 14.15 tar vi ut målvakten för att få spela 5 mot 4 och 14.45 gör Wiklund 2-2 som står sig de sista 15 sekunderna.

Mycket bra dommarinsats fick vi också se i denna match.

• 5 mar 2012 Rydboholm sk p98

Grattis till bronset. Det är ni väl värda som spelar bra o underhållande innebandy.

Rapportera

Rapportera

• 4 mar 2012 Thomas, P97 Månsarps IBK

Grattis till SM-bronset. Imponerande att se er spela men också hur bra ni (spelare och ledare) uppträder både på banan och vid sidan om.

Rapportera

Rapportera

• 9 feb 2012 Sommarbandyfestivalen

Hejsan!

Nu har anmälningarna till sommarens häftigaste innebandyupplevelse äntligen öppnat!

Att spela innebandy, sola, bada, umgås och hitta på en massa olika aktiviteter med andra innebandyälskare från detta avlånga land, är hur kul som helst. Så gör som så många andra, anmäl ett lag till Sommarbandyfestivalen du med och få en av sommarens häftigaste innebandyupplevelser!

En perfekt kickoff på den nya säsongen!

Besök oss på www.sommarbandy.com där hittar ni all info om årets turnering och alla bilder ifrån fjolårets turnering…