Rapportera

Rapportera

• 27 nov 2011 Kadi

Hej Killar!
    Vi gör en fantastisk första period. Dalen knapasst kommer ut ur sin egen zon. Vinner skottstatistiken med 10-1. Sedan blir vi lite segare litte tröttare på slutet och förlurar vi med 3-2. En sådan förlust är alltid lärorik. Det som är bra är, att vi vet att vi kan,när alla ger järnet i alla lägen. Nu måste vi jobba vidare med konditionen att orka en hel match och inte bara en period.
    Vi syns på måndag !/Kadi

Rapportera

Rapportera

• 6 nov 2011 Jesper #8

Vi ska vara glada till vinsten men det var inte så bra match. Syns på Måndag :)

• 24 okt 2011 Kadi

Jag håller med Jesper vi gjorde en bra match. Vi åkte skridskor och var aggressiva på hela banan. Det var en lagseger. Alla jobbade för laget och kämpade väl.Välförtjänt poäng.//Kadi

Grattis till segern !
    Kort om gårdagens match. Vi börjar matchen lite trävande men blir bättre och bättre ju tiden går. Vi börjar fira segern lite för tidigt och får två mål på en minut. Vi får aldrig slappna av för tidigt, det kan straffa sig. Ha en fortsatt bra vecka och glöm inte fotograferingen på tisdag.