Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om FC Corner Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 8 jun 2015 C-laget…2

  Nä just där har vaktis glömt klippa och Simon gör en grop lika djup som att lägga ett lik i....Den spelaren som fick mest applåder var Andreas Hansen som gjorde en comeback! Mkt fina löpningar gjorde han på kanten med sin svåger som spelade ledsagare eller något liknande. Jag är rädd för att vi är tvugna att ta med oss Hjärtstartare till Johan Lundström till nästa match för han höll på att knäcka målstolpen av utmattning och bad oss hälsa till Desirée att han älskade henne mest av allt förutom vi Cornare om det blev en utcheckning av detta liv. Våran kändis Mikael Gustafsson gjorde den snyggaste grejen med ett inkast som fick alla att stanna till....blev inte så mkt mer än så med det. Vi tar nya tag med lite träning på onsdag och tiden återkommer Andreas Hansen med! Ciao!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 jun 2015 Hansen

  Japp då är det klart vika som skall åka till Örslösa å duscha..:-) Samling på söndag på stenporten kl. 15.40 för följande grabbar…:

  Marcus Ekdén, Nicklas BSV, Fredrik Danielsson, Tobias Gustavsson, Andreas Hansen, Filip Ahlén, Mattias Lavsjö, Hulén, Forsell, Daniel Abelsson, Philip Larsson, Roger Larsson, Johan Lundström, Albin Lindberg, Emil Mellgren, Semo och eventuellt AP

  ses på söndag….. å som vanligt om vi glömt nån eller nån vill va med är det bara å höra av sej..:-)

  // HansenEkdénStadling

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj 2015 M.Ekden C - laget.

  Halloy Cornare! Nu på söndag finns det platser kvar till det heta derbyt mot kållandsö. Jag vet att många är sugna så det är först till kvarn! Matchstart är kl 1800 borta, samling på HQ stenporten kl 1640 för avfärd. Ta kontakt med mig för en oförglömlig match ;-) 0701-902371.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj 2015 Robban HIS

  Ett referat ligger ute från U-lagsmatchen i tisdags på www.halvorstorp.com
  Tack för en go match:)

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 maj 2015 norre

  Gött med seger! Men läste att Musa använde mitt uttryck (pröppen ur) de ska komma redan efter Viktors 3-0!! Tror de kommer efter 20 mot vinning!! Hat gött /Norre×2

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 maj 2015 M. Ekden

  C-teammatch!!! Dessa boys ska lira på söndag 17/5 med samling kl 1445 hemma stenporten mot Mellby! Ekden, Marcus Stadling, Albin Lindberg, Johan Lundström, Forsell, Roger Larsson, Thomas Larsson, Johan christiansson, Alexander K, Emil Mellgren Niclas Bsv, Oskar Mellgren, Filip Ahlén, Philip Larsson, Andreas Westerling, Semo Wahdan, Laxsjö, Simon Hulen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 maj 2015 Jan Frithz

  Hej Sofia,du kan kontakta mig,Jag nås enklast på mobilen 0709929605
  mvh:jan Frithz

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 maj 2015 Sofia

  Hallå!

  Jag skulle gärna vilja vara med och ge rabatterat pris gm Lidköpings Rabatten. Vart vänder jag mig?

  Mvh Sofia Fogelqvist

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 maj 2015 M.Ekden

  Seriematch 2 för C-laget. Nu måndag 4/5 så gästar vi traktortätaste byn saleby. Följande lirare är uttagna till denna bonnefest, PG, Stadling, Forsell, Laxsjö (Lavsjö), Ekden, Rundqvist, Albin, Ahlén, R+T Larsson, Mellgren, Westerling, Philip L, Rydberg o Johniho Lundström. Samling kl 17,45 Stenporten. Matchstart kl 19.00.

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 apr 2015 M.Ekden C-laget

  Då var säsongens första seriematch avklarad! Vinst med 2-0 mot Norra Härene B-lag. Vi startade matchen i ett trevligt tempo så den stora publik skaran kunde hänga med fint....många i publiken satt nog med lite huvudvärk efter en vacker lördag. Vi kontrollerade matchen under långa stunder så det är var inte förvånande att det rasslade till i N.härenes mål när Albin Lindberg (Roger Larssons barnbarn?) fick ett friläge och förvaltade detta kliniskt. Roger Larsson ville inte vara sämre så han prickade/konstsparka in 2-0 som en riktig striker han är. Resten av matchen blev en transport sträcka till kaffet som stod och väntade på oss. Avslutande kan man skriva att det var en laginsats och alla gjorde ett toppenjobb. På återseende Cornare!

  Rapportera

  Rapportera