Förlust med 3-1 i träningsmatchen mot Klågerup idag. Vårt mål gjordes av Anton.

Vinst 2-1 i dagens DM-match mot Teknologkåren. Målskyttar Oskar och Mathias E.

Rapportera

Rapportera

• 5 mar 2023 Bengt Månsson

Förlust 5-3 mot Helsingcrona idag. Så pass händelserik match att det blir svårt att skriva ett riktigt referat men ev gör jag ett försök ikväll eller i morgon.

Vi låg under med 2-0 efter 5 min och
    4-0 efter 21. De gjorde sedan 5-0 bara några få minuter in på andra halvlek innan vi reducerade 3 ggr trots att vi missade en straff. Först på en otroligt vacker frispak av Tristan i krysset, sedan på nick av Martin och slutligen av Brunel som när bollen passerat deras utrusande målvakt med viss hjälp av en försvarare kunde slå in bollen. Buzz släppte alltså in 5 men räddade 21! varav ett par riktigt svettiga sådana.

Rapportera

Rapportera

• 4 mar 2023 Bengt Månsson

Förlust med 3-0 mot div 4-laget FC Bellevue idag. Referat i morgon.

Rapportera

Rapportera

• 19 feb 2023 Bengt Månsson

Förlust 0-2 mot Skabersjö idag. Ett en frilägesutvisning för oss och ett straffmål. Jämnt spelmässigt men de fler heta chanser. Ev ett referat. Lite småsjuk och var lite dålig med anteckningar o koncentration.

Rapportera

Rapportera

• 10 feb 2023 Bengt Månsson

Förlust 1-3 mot FC Möllan idag. Oskar målskytt. Referat i morgon.

Rapportera

Rapportera

• 5 feb 2023 Bengt Månsson

Ny 6-2-förlust idag (årets 4 matcher hittills har inte precis utmärkt sig för sin jämnhet resultatmässigt; 4-1, 5-0, 2-6, 2-6) i träningsmatchen mot Skanör Falsterbo. Våra mål gjordes av Yousuf och Alexander.

Rapportera

Rapportera

• 4 feb 2023 Bengt Månsson

Förlust med 6-2 mot Bosnien Hercegovina idag. Våra mål gjordes av Pontus och Lamin. Adrian bröt nyckelbenet efter 20 sekunders spel

Rapportera

Rapportera

• 2 feb 2023 Bengt Månsson

Ja vad jag skrev om att vi nästan var klara för att gå vidare nu var ju helt feltänkt och är nu ändrat.

Rapportera

Rapportera

• 1 feb 2023 Bengt Månsson

5-0-seger mot Kulladal i kväll efter 0-0 i paus. Målen av Anton 2 och Lamin, Pontus och Aman 1.