Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 12 aug Bengt Månsson

Vinst 4-0 borta mot Torna Hällestad i B-lagets seriepremiär (B-lagsserierna spelas sedan några år som en vår- och en höstserie) efter ett hat trick av Aman innan Siseko fastställde slutresultatet.

Rapportera

Rapportera

• 9 aug Bengt Månsson

Förlust 1-3 hemma mot serieledarna Dösjöbro i kväll- Pontus gjorde 1-2 precis efter paus.

Rapportera

Rapportera

• 20 jun Bengt Månsson

Förlust 5-0 mot Saba Palestina i kväll efter en lindrigt uttryckt dålig insats.
    Ev ett referat senare..

Rapportera

Rapportera

• 15 jun Bengt Månsson

Förlust 2-1 mot Uppåkra idag. Vårt 1-1-mål av Pontus.

Rapportera

Rapportera

• 9 jun Bengt Månsson

I och med Makedonijas och Afros mållösa match idag är B-lagets vårserie med futtiga 5 deltagande lag färdigspelad och vi slutade 3:a. Vann gjorde Afro SK. Se sluttabell här på sidan.

Rapportera

Rapportera

• 5 jun Bengt Månsson

1-1 mot Lindeborg i kväll. Vårt kvitteringsmålmål på nick av Axel i 78:e min.efter 0-1 i paus.
    Referat i morgon.

Rapportera

Rapportera

• 31 maj Bengt Månsson

Förlust 7-1 mot Dalby i kväll. Vårt mål av Hagi (ett väldigt vackert sådant)

Rapportera

Rapportera

• 29 maj Bengt Månsson

Vinst 5-0 borta mot Flagg i kväll. Målen gjordes av Besnik 3 samt Daniel (Hagi) och Mathias E.