Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 26 sep 2022 Bengt Månsson

Har vi haft mycket oflyt i våra egna matcher så kan man sannerligen inte säga detsamma om övriga matcher med de lag som ingår i bottenstriden. I fredags vände Kvarnby ett underläge mot Limhamn med två mål de sista 2 minuterna och idag låg Heleneholm under med 3-1 mot Tygelsjö när det spelats 57 min - poäng för Tygelsjö där och det hade varit en ganska stor risk för nerflyttning direkt för oss - men Heleneholm reducerade då på straff, kvitterade på ytterligare en straff i 85:e min och avgjorde sedan på övertid.

Rapportera

Rapportera

• 25 sep 2022 Bengt Månsson

1-1 borta mot Teknologkåren idag. De kvitterade på nick i 92:a, det sista som hände i matchen. När man dessutom som jag - men inte våra spelare - visste att Tygelsjö hade haft ledningen med 2-1 i paus mot Heleneholm kunde vår så retfullt tappade ledning betytt ett riktigt allvarligt hot att vi skulle direktnerflyttas. Sedan Heleneholm vänt till 4-3-vinst betydde istället den poäng vi tog idag att det nu blir minst en kvalplats. Vårt mål gjordes av Pontus.

Rapportera

Rapportera

• 24 sep 2022 Bengt Månsson

Ett stort tack måste vi rikta till Kvarnby som borta mot Limhamn igår kväll trots att de bara har äran att spela för gav allt in ni det sista och lyckas vända underläge 1-2 till 3-2 de sista två minuterna. Nu är det upp till oss själva att utnyttja den hjälp vi fick.

• 21 sep 2022 Matte

En röd adidaströja och ett par mörkblåa träningsbyxor kvarglömda efter dagens träning. Ägare ge er till känna!Återfås vid nästa träningstillfälle.

Hej,

Jag är trött på att komma och träna när så många konstant är borta träning efter träning.
    Absolut kan det hända men det har varit såhär hela säsongen och vi ligger inte i botten av en slump.
    Vi har inte mycket kvar av säsongen så se till att komma till träningen, jag har också annat för mig. Tack

Rapportera

Rapportera

• 17 sep 2022 Bengt Månsson

Förlust med 3-1 mot Bosnien Hercegovina i eftermiddag. 1-1-målet av Markus.
    Knappast något referat men väl lite hårdfakta senare.

Rapportera

Rapportera

• 11 sep 2022 Bengt Månsson

Tygelsjö - Saba Palestina 1-4. Bra eller dålig?. Till en början kände jag det som mest negativt eftersom Saba har en match till godo (visserligen mot Croatia men dock) och fr.a. för att de fått tillbaka de tränare (båda f.d. Barrenspelare för länge sedan) som de hade i början när de låg i mitten av tabellen. De har ju dessutom nu förbättrat sin målskillnad till samma som oss. Sabas seger skulle ju öka risken att åka ut direkt men kanske samtidigt förbättra möjligheterna att slippa kvala.
    Men efter att ha tittat på det resterande programmet bortfaller nästan risken att vi ska åka ner direkt eftersom Tygelsjö som ju inte precis är formstarkt - en seger o nio förluster på de tio senaste - har kvar att möta både Kvarnby o Croatia borta, båda inblandade i striden om kval till fyran så även om de slår Heleneholm hinner lär de knappast hinna ifatt oss.