Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Gislövs IF 3 3 0 0 9
2 AIF Barrikaden 3 1 1 1 4
3 Löberöds IF 3 1 0 2 3
4 Skegrie BK 3 0 1 2 1

Match

Skegrie BK

2 - 2
Köpingeskolan Trelleborg
21 mars 2010
11:00

AIF Barrikaden

Referat

Referat: Skegrie BK - AIF Barrikaden

Efter c:a 1356 telefonsamtal lyckades vi mönstra följande lag denna söndagsmorgon på grusunderlag: (3-4-3)

Ivan Hansson (stod i mål för ett av våra 2 reservlag för sådär en 15 år sen och därefter i en och annan oldboysmatch, dock rena ungdomen jämfört med våra andra målvakter - 45 år) - David, Richard N, Martin N - Falk, Park, Kristoffer, Johan G - Anas (5:e come-backen sedan han första gången kom till oss för 10 år sedan), Pascal, Dan. I andra halvlek bytte Pascal och Dan plats, annars inga förändringar. Vår enda avbytare var en skadad Andy.

Det blev en mycket konstig match där domaren spelade den mest framträdande rollen och där allt hände sista 15-20 min:a. Domaren visade efter c:a 70 min ut en av deras ledare för en bagatell. Sen skulle han väl kompensera för i 74:e min fick de en straff där t.o.m. deras ledare sa att deras spelare snubblade på sig själv. De gjorde mål på straffen trots att Ivan gick i rätt hörn.

I den 85:e min ruffade en av deras spelare grovt mot David, Johan G gav igen och det utbröt en mindre kalabalik som snart la sig. Flera av våra spelare slutade spela i väntan på en avblåsning som aldrig kom och de kunde enkelt rulla in 2-0 ur ett fullständigt friläge. Därefter visade han ut deras foulande spelare och sa enligt deras ledare att han skulle se till att han inte skulle få spela mer i år. Hur han kunde ge en spelare en grov utvisning för något han uppenbarligen inte sett eftersom han lät spelet fortgå är naturligtvis en gåta. Johan G borde fått minst ett gult kort för att han gav igen men klarade sig helt. Däremot fick Dan sin andra varning i samband med kalabaliken sin och blev alltså utvisad.

Nu trodde man väl att det var kört men i den 89:e min fick också vi en straff som verkade ganska billig om än inte lika billig som deras. Det var i alla fall Richard som drogs ner/föll i straffområdet och det var Kristoffer som säkert satte straffen
i mål. Vi hade nu på slutet ett rätt rejält tryck sedan vi flyttat upp Martin en bit i banan när de tog ledningen. I den 91:a min resulterade detta i ett kvitteringsmål av Kristoffer.

Det var inte slut med detta. I den 92:a min fick de ytterligare en utvisning men på den korta tid som var kvar (4 övertidsminuter) hann vi inte göra fler mål trots spel 10 mot 9.

En mycket märklig match alltså. Nästan helt fri från målchanser i 74 min och sen 4 utvisningar, 2 straffar och 4 mål på sista 20. Resultatet får väl anses som ganska rättvist. Man skulle kanske kunna tro att det var mycket hard-feelings efter matchen men så var alls inte fallet. Snarare var det så att vi förenades i vår kritik mot domaren som gjorde en katastrofal insats men som nog inte missgynnade
något av lagen särsilt mycket mer än det andra.

Slutligen måste väl nämnas att det tydligen kan förekomma ännu sämre förhållanden än våra på idrottsplatser utanför Malmö. Det fanns inga möjligheter att låsa omklädningsrummen!!! Skegrie skämdes men dom kan så klart inte hjälpa det.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Martin Nilsson 1 0 1 0 0 0
Richard Nyman 1 0 1 0 0 0
Dan Ekelund 1 0 0 0 1 0
David Clemensson 1 0 0 0 0 0
Falk Jandt 1 0 0 0 0 0
Johan Grönlund Utespelare 1 0 0 0 0 0
Patrik Lundberg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng