träning på tisdag.... det krockar med vm-kvalet. träna på onsdag istället?

Rapportera

Rapportera

• 1 sep 2013 Adam Holmberg

4-3 i dagens match. Vi ställde upp med 12 man, inkl. Bebbi, och med Nore mellan stolparna.
    Bebbis taktik för dagen var att spela på kontring för att spara på orken. Det fungerade fint i större delen av matchen.
    Vi tog en tidig ledning efter att Bengan gjorde en kasse signerat en riktig måltjuv.
    10 minuter senare kvitterade IK Segro och vi hade 1-1 med oss i halvtidsvilan.
    I början på andra fortsatte vi där vi slutade första, med enda skillnaden att Segro effektiviserade sina genomstickare. Och på typ 20 minuter hängde satte de tre strutar, varav ett med kraftig tur. Men det är inget vi kan skylla förlusten på.
    Vi körde med våra kontringsförsök (långa bollar på "bengan")och kom väl igenom några gånger men utan vara lyckosamma vid sista touchen.
    Under sista tio luftade Segro lite spelare och kände nog att de rott iland en säker 3:a.
    Då passade vi på att ta igen den försvunna effektiviteten framför mål med att göra två snabba på två minuter innan pip-mannen blåste för sista gången.

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2013 BORE

"Torskar man två matcher på en säsong mot ett lag som Boda/Ore.."
    Man undrar ju om ni sett en video på när ni "spelar" fotboll själva? Långboll efter långboll dunkades upp på någon yr forward som sprang slut på sig redan i första halvlek. Kom ner på jorden lite, tack!