9 mars 2024
12:00

IF Centern

Referat: Alets IK - IF Centern

Tyvärr blev det förlust mot IF Centern i DM igår, 0-4 skrevs slutsiffrorna till. Det känns som att det saknas några procent för att nå den nivå av fokus man önskar inför match, det får vi rätta till för kommande helg.

Första halvlek startar ganska jämnt men när IFC gör 0-1 i 12:e minuten så innebär det också att dem får lite mer kontroll på matchen, spelet böljar en del men vår motståndare har mest kontroll. Resultatet med en boll upp för IFC i paus känns ändå speglande. Samtidigt känner vi att vi kan betydligt bättre.

Tycker vi startar upp andra halvlek bra och är med på ett annat sätt, men efter ca 10 minuter så frångår vi dem principer vi pratat om och jobbat med vilket leder till många onödiga bolltapp och IFC behöver inte jobba för att ta bollen av oss. I denna perioden (minut 55-70) gör även ICF 3(!) mål på oss och matchen är avgjord. Även om motståndaren är helt okey idag så behöver vi jobba på vår lägsta nivå. Sista 20 minuterna styr vi matchen men då är den som sagt redan avgjord.

Upp på hästen igen, ny vecka, nya möjligheter!