14 augusti 2022
08:15

Referat: IFK Björkö - Älvängens IK

Kvartsfinal där vi ställdes mot gruppettan Björkö som vi fick storstryk av innan sommaruppehållet.
Men laget kommer ut lika bra som i övriga matcher under cupen och vi skapar en del farliga lägen och tar ledningen redan i matchminut 7. Ledningen står sig till paus och man ser riktigt paniken hos motståndarna när målen inte kommer. Vi orkar stå emot till det är 8 minuter kvar, sen kommer kvitteringen. Kort därefter kommer även deras 2-1 mål och sen tar energin slut. Att förlora är helt okej när det ser ut som det gjorde på den här cupen, alla slet som djur och jobbade tillsammans.
Vi spelar 5 matcher uppe i Färgelanda och att vi förlorar 4 av dem är förjäkligt.