17 oktober 2018
20:00

Sävedalens IF

Referat: Älvängens IK - Sävedalens IF

Innan matchen hade vi presentation om nästa säsong och sen var det ombyte för match mot ett duktigt lag i form av Sävedalen. Till dessa matcher blir det full laddning och det syntes direkt att tjejerna var taggade till max.
Första perioden var bra och ledning 1-0 då Emma smällde in ett skott i snäv vinkel. Gött snack i paus och sen kliver tjejerna ut och presterar som när det var som bäst i våras, helt plötsligt var det en lagmaskin där ute som vinner de flesta av kamperna ute på plan. Ledning 3-0 efter två perioder och ren njutning.
Tredje perioden var också riktigt bra och vi trycker in ett mål till, seger 4-0 och en hedrande andraplats i klass 1.