18 februari 2018
08:30

Lerums IS

Referat: Älvängens IK - Lerums IS

Återigen möte med Lerum som vi kan utantill. Vi hade lite planer hur vi skulle störa dem i deras bolltrillande och konstigt nog hade vi mer boll än dem i första halvlek. Vi skapar en del halvchanser och med lite flyt hade vi fått in första målet och då vet man aldrig vad som skulle kunna hänt. Istället får de en straff i mitten av första halvlek som de sätter, underläge 0-1 i halvtid kändes lite missvisande. Några minuter in i andra halvlek kommer 0-2 och då var vi tvungna att agera, ut med Rebecka och in med en utespelare i mål för att försöka lösa en snabb reducering genom numerärt överläge på deras planhalva. Tyvärr får vi inte övertaget vi hoppats på utan istället för mål framåt kommer både 0-3 och 0-4. Tjejerna fortsätter kriga och vi lyckas trycka in både 1-4 och 2-4 i slutet. Totalt sett en strålande insats och tjejerna ska vara grymt stolta över sitt SM slutspel. Vi närmar oss Lerum sakta men säkert och målet är självklart att vi ska förbi. Med tanke på deras stora framgångar är det en rejält stimulerande utmaning!