Halmstad Arena A1
4 februari 2018
17:20

Referat: Tölö IF - Älvängens IK

Då inbördes möte gällde var det en oerhört viktig match i avslutningen, för oss räckte det med oavgjort för att vinna gruppen. Återigen spelar vi riktigt bra och går fram till en 2-0 ledning och då kändes det stabilt då Tölö nu behövde göra 3 mål för att kliva om oss. Strax innan paus kommer reduceringen till 2-1 då vi släpper markeringen och låter en av deras spelare vända om och skjuta ohotat.
I andra halvlek spelar vi riktigt bra men skillnaden är att bollen vill inte in i mål, vi har bla två skott i målramen och ytterligare flera jättelägen. Istället kommer 2-2 med 90 sekunder kvar och det gjorde oss kallsvettiga. Nu gällde det bara att döda tid och inget annat, den sista minuten är evigt lång. När väl slutsignalen gick var det en oerhörd lättnad, men detta borde vi avgjort för länge sedan och hade de gjort ett mål till hade vi slutat trea i gruppen och det hade varit jobbigare än jobbigast med tanke på hur matchbilden såg ut.