Torslanda IK

Referat: Älvängens IK - Torslanda IK

Solsken och egentligen härligt fotbollsväder, men den isande vinden var inte lika trevlig.
En hel del sena återbud gjorde att vi hade enbart en avbytare men en fin möjlighet att testa tjejernas ork.
Första perioden spelades i motvind och vi spelar trots detta riktigt bra, försöker vårda bollen i alla lägen vilket är kul att se.
Två slapphänta ingripanden i försvarsspelet gav 0-2 vilket inte kändes helt rättvist, men strax innan paus satte vi 1-2.
Nu väntade medvind och då borde vi ta över spelet än mer. Spelövertaget första delen genererade inte i några målchanser, men sen kom äntligen målen och ledning 3-2 inför sista perioden.
Tredje perioden betydde motvind återigen, men nu syns det tydligt att vi orkar mer än motståndarna. Spelet håller vi uppe riktigt bra trots vinden och det är vi som styr matchen. Vi sätter även 4-2 vilket blir slutresultatet.
En riktigt bra genomkörare mot bra motstånd och samtliga tjejer biter ihop när vi har kort om avbytare. Förutom att vi orkar och står upp i 75 min är det även oerhört positivt att vi försöker spela oss ur alla lägen, det ser onekligen riktigt bra ut.